Karty vodních chrámů v praxi a jejich inspirace na březen


Jsou jemné, čiré, laskavé… Oslovují bohyně v náš, archetypy, který stráží a vytváří naši osobnost. Vstoupit do tajemství těchto karet a ptát se jich, to je jako vejít do posvátného prostoru lidské duše, který se otvírá jako tajemná komnata.

Jejich symbolika potěší každého, kdo se rád noří na samé dno... hledá inspiraci, laskavé slovo a přívětivost duší mýtických bytostí.

Ony do nás totiž vážně vidí...


Opravdu jedny z nejlaskavějších… pojďme si je vyzkoušet…


CO NÁM PŘINESE BŘEZEN?

Bohyně moře

Vytrvejte, dokončete záměr…. Intuice nám má být majákem a vytrvalost prověřuje bouře. Tak i v těch bouřích máme vytrvat… Pomůže nám odolnost a VYNALÉZAVOST.
Což může naznačovat, že tam, kde se věci nedaří, nemáme to vzdávat, ale pokusit se nalézt jinou cestu. Jít jinudy ke stejnému cíli.

Zklidnit nás pomůže meditace a relaxace – a propojení se se svými vnitřními hodnotami.
Tady mne napadá, že právě ta pevnost vnitřní může být dobrým stimulem ve chvíli, kdy budeme hledat ty nové cesty…

Bouře má brzy skončit… Uf!

A nové přísliby budou vidět hned, napneme plachty a poplujeme!

Tak to jsou dobré zprávy.

Bohyně Rán, bohyně bouřlivých moří patří k transformaci, konce cyklů, nové začátky. Bouře tedy pravděpodobně odnáší i něco, co nám již neslouží, svazuje nás a odvádí od toho svého, čemu máme být věrni.

Moc zajímavé!

A druhá karta?

Skleněný ostrov

Vyzařujte světlo moudrosti… Bohyně je oddaná ochraňovat svůj ostrov, sama sebe… a je si jistá.  „Nasaďte si hrdě svou korunu, abyste  povstali z mlhy zmatku,“ píše se v knížečce. Umění vládnout sobě samému vyžaduje zkušenost, sílu a odhodlanost.

To jsem skoro zase u toho, co bylo na první kartě. To, co se nám děje, je něco, k čemu máme dostatek zkušeností to zvládnout!

Roli tu hraje také oduševnělá sebereflexe, nepodceňujme se. Je čas udělat krok kupředu podle sebe.

Karta hodně mluví o ochraně své svrchovanosti, tedy to celé březnové dění může být hodně o tom, že si mámě uvědomit, KDO JSME, kde se nacházíme, kam míříme a to celé trochu posílit, oprášit, očistit zhluboka… a vydat se tím směrem, který se ukáže, až se uklidní bouře.

Parádní karty, co říkáte?

 

O autorce: Alana Fairchild vede inspirativní semináře o tom, jak vyléčit své ženství. Do umění dává srdce.

Jimmy Manton je ilustrátor žijící v Austrálii, miluje mytologii a starobylé světy a již ilustroval mnoho titulů, do kterých vkládá své digitální umění.

Vydalo nakladatelství Synergie Publishing, SE, 2024

https://www.synergiepublishing.com/cs/shop/karty/vykladacky/000571_karty-vodnich-chramu.php

Oblíbené příspěvky