MILUJ SVŮJ ŽIVOT 2024 + pořádné nahlédnutí do nového roku!

 


Rok 2024 nám podle obrázku na titulní straně nabídne mísu plnou sladkých květin, květin do vlasů, skoro to zní jako rok sounáležitosti. I karta Hvězda je o pravé cestě, o rozhořených nadějích a zodpovězení mnoha otázek, které dosud máme. Následujme tedy to, co se nabízí, co nás láká a co nám dláždí nové cestičky!

LEDEN: Krok za krokem, trpělivost: Možná ale bude nutno nejprve opustit, nebo vyřešit to, co nás skutečně tíží, bere emoční energii. Čisto na srdci, svoboda v srdci, nám lépe umožní naladit se na tu trpělivost a dobře, kvalitně plánovat budoucnost. Čas pro nás, to je leden!

ÚNOR: Co je naší jedinečností, co je naším úkolem, jak souzníme s druhými? Stále tu máme podobné naladění jako v lednu, hledáme se, vnímáme náhody, dosahujeme moudrosti a činíme první kroky. Tady už ale je citelná velká úleva a jistota.

BŘEZEN: Uvolníme se směrem kupředu a věci se začínají dít. Nové začátky, ve kterých je dobré vědět, že život je jen hra a někdy se vyplatí snažit se určitě pravidla hry osobně! Mohlo by to jít, je tu velká rozhodnost i množství událostí, jež stojatými vodami minulých týdnů zamíchají.

DUBEN: Tvořím a inspiruji! Svět se rozzáří a můžeme potkat to, co k nám srdečně patří, náhody, zvraty, lásky. Šťastná vyústění a nové  začátky, u kterých víme, že mají smysl.

KVĚTEN: Strach i důvěra, budeme muset před sebou, nebo okolím, trošku obhájit to, co letos žijeme. Uklidit, opravit své hranice, uzdravit důvěru v to, co nyní je třeba. Pozor na falešné nabídky, svádění z cesty, chce to tento měsíc vnitřní sílu, která se nám ale odmění.

ČERVEN: Vím, co chci a potřebuji! Někdo si na to bude muset počkat, jeho potřeby se mohou diametrálně najednou lišit od toho, co si ještě nedávno myslel – a je tedy čas na novou cestu i smýšlení, někdo bude vědět hned. Trpělivost a něha, péče o sebe se nejvíce vyplatí. A chuť objevit něco nového. V sobě,  okolí, světě…

ČERVENEC: Nejkrásnější měsíc roku! Láska a vášeň nás dovede k úžasným novým začátkům, až zázrakům. Nová semínka, příležitosti, zúročení celého roku. Tvořte, zakládejte nové a pečujte o to, co péči potřebuje.

SRPEN: Kupředu mne táhne pozitivní vize budoucnosti. Křižovatky, příležitosti, které jsou náhle vidět, otevřely se. Dobrý čas pro plánování, klidné bilancování i nové začátky kvalitních projektů do budoucna. Jděte tam, kam vás to vášnivě táhne, zřetelně vidíme nové vize.

ZÁŘÍ: Partnerstvím, vztahy, lidi, budou důležití. Pečujme o základy svého žití, zázemí, rodiny a lidskosti. Rozhozené sítě po přátelích nám přinesou nové příležitosti, možná vás někdo hledá? Nebo někoho hledáte vy? Uvědomujeme si cennost toho, co máme a výtečný to je čas pro léčení, uzdravování, pečování a růst do nového.


ŘÍJEN: Jakékoliv rozhodování by nás mělo doslova znovuzrodit, mít smysl. Víc do hloubky to uvažování snad už letos nejde, nejsilnější, nejsmysluplnější měsíc může přinést razantní změny (spíše z naší iniciativy), ukázat slabá místa, silná místa, prostě ukázat, kde náš život má smysl a kam máme jít. Skutečně jít.

LISTOPAD: Sebereflexe nám ukáže, kde si škodíme a kde se posilujeme. Nedá se nic dělat, musíme se podle toho zařídit. Měsíc ryzí pravdivost našeho života, nových úkolů, kdy máme něco zlepšit nebo využít nabyté zkušenosti. A kdy uvidíme sebe i svět v pravém světle.

PROSINEC: Prosincové probuzení je o zajímavé, voňavé, nečekané, vzácné příležitosti něco  zkusit. Změnit, do něčeho se opřít, na něco si sáhnout. Umíme to, máme na to, víme o tom. Seberte vše, co umíte a nabídněte to světu. Jistojistě se to chytí!

Krásný nový kalendář najdete na eshopu Synergie, v eshopech s knihami a ve všech kamenných prodejnách s knihami a ezoterickými radostmi.

 

Oblíbené příspěvky