Alana Fairchild: Karty bohyně Kálí


Karty probouzí vůni kadidla, těžkých drahých olejů a dlouhé meditace, která vás dovede až k samé podstatě sebe samého. Kálí, divoká matka božské milosti nás prý vezme do posvátného prostoru, kde se budeme cítit v bezpečí sami se sebou. A to hluboké ponoření se s kartami do našich otázek může pomoci rozplést náš osud.

Velmi mnoho karet je ve stylu odnímání toho, co nám již neslouží, o zpracovávání strachu z minulosti i budoucnosti a o víře v lepší nové zítřky. Někdy budoucnost nechává volně viset ve vzduchu s tím, že nás připravuje na vnímavost vůči novým možnostem, které brzy zažijeme a nemáme je přehlédnout. Někdy nám přidá opravdu konkrétní radu, jak vylepšit svou budoucnost.

Knížka i autorčina slova jsou BALZÁMEM NA DUŠI

Přitom ale balzámem velmi důrazným a štiplavým.  Proniká do duše jako vůně kadidel. Milovat tyto karty nebude každý, což nám Alana Fairchild ukazuje hned na začátku. Ale zároveň je pro hloubku duchovního rozvoje důležité sáhnout si i na bolavá a stará místa v duši. Na strachy… a poznat například bohyně, které „požírají hřích a pochutnávají si na něm“, taková milost, taková úleva.

A můžeme se v rámci hledání odpovědí na své otázky nořit i do podstat každé z bohyní, prožít si naplno božské ničení, omilostnění i nekonečné odpuštění.


Exotické vůně a nálady... mimořádný požitek pro lidskou duši. Jako návrat domů...


Bohyně Kálí a vše, co ji doprovází, je překvapivě jemná, doslova z karet začnete mít pocit, že se noříte do hlubin bahna lidské duše a vynášíte na povrch zlato. Možná ještě špinavé, pokryté jedem, ale to je začátek péče, kterou sobě můžeme dát.

Karty pro pečování o duši a o naše budoucí záměry

Z mnoha karet čiší, že tu hlavní roli hrají zaběhlé programy z dětství nebo traumata, kterými jsme prošli. A díky této sadě karet můžete přijít na způsoby, jak se od těchto vzorců očistit, kde začít, kde mít první krůčky už  jistější. A to jak samotnými výklady, tak třeba i jen prostým čtením knihy, protože co si nás má najít, to nás zaujme a tam si řekneme – to je ono!

Karty vydalo nakladatelství Synergie Publishing 2024, www.synergiepublishing.com

 

Oblíbené příspěvky