Dr. Robert Glover: Přestaň být hodným klukem!




Osvobození, ale i ponoření se do hluboké bolesti pokřiveného mužství, to vám přináší tato kniha, jež je důraznou promluvou do duše hodných kluků, které naučil svět pouze to, jak se vyhýbat zlobě žen a plnit jejich přání. 

Vyhýbat se zlobě žen?

Ne, není to přehnané, to je skutečná častá motivace, rozšířenější, než si myslíte.

Trošku zjednodušeně řečeno, ale celková krize mužství se generace po generaci prohlubuje a je to stále více vidět. A bolí to i ženy, protože pravý, zodpovědný a rozhodný muž chybí. Zoufale chybí. A matky tak často stojí před úkolem nesplnitelným, který ani není v jejich silách, vychovat samy dobrého muže. Za slovíčko „hodný kluk“ bych raději dala slovo „podlézavý“, protože to slovo dobrý, hodný muž mi vůbec nepřijde jako špatné. Dobrý a laskavý muž je pro rodinu požehnáním, ale musí mít to, co mnozí „podlézaví“ muži nemají. Rozhodnost a chuť postavit se za rodinu.

 


Přestaň být hodným klukem je druhým vydáním knihy No More Mr. Nice Guy, která u nás již vyšla pod názvem Rádce pravého muže. Slibuje osvědčený plán, jak dosáhnout všeho, po čem toužíte v lásce, sexu i v životě. Což asi ano, protože toto narovnání mužské energie má přirozeně nést zdravější nejen vztah k sobě, ale i k okolí.

A zdravější hledání i řešení vztahů.

Vděčnost za otevření mužských traumat aneb VELKÉ TÉMA NA SCÉNĚ


Určitě cítím, i jako žena, vděčnost za to, že jsou zde otvírána traumata, která vznikají nevhodnou výchovou v dětství u mužů. Mnoho bylo napsáno o ženách, hodných, podřízených a nesebevědomých ustrašených ženách, ale v těchto rodinách vyrůstají i muži! A jak na ně všechno působí. V mnohém velmi podobně. A věřte, že Robert Glover to umí často tak popsat, až to bolí.

V jeho slovech často najdete úlevu spojenou s pochopením něčeho, co žijete, cítíte a myslíte si, že to je tak správně, ačkoliv pořád vnímáte i jistou pichlavou nepohodlnost této situace.


Tato syrovost působí na mužské srdce jako otvírák na rány. A možná právě proto se pak někteří rozhodnou  být k sobě laskavější a vzít si zpět svou sílu.

Kniha poskytuje podrobné rozebrání těchto situací, příkladů a dá pochopit celou problematiku. Cestu z ní si pak musíte najít sami, nebo s pomocí psychoterapeuta, ale už budete od této chvíle vědět, co a proč to hledáte.

Nadčasová kniha, vezmeme-li, že byla prvně vydaná v originále už před třiadvaceti lety!

Vydalo nakladatelství Synergie Publishing, 2023, www.synergiepublishing.com


Oblíbené příspěvky