Nespoutaná žena 2024: Kalendář, který nás navede naprosto individuálně!


 Kalendář mne uchvátil elegantními obrazy a nenápadnými, ale velice silnými poselstvími na konci každého měsíce. Pro každý měsíc dostáváte možnost stát se nespoutanou ženou. Najít v sobě Bohyni, Léčitelku, Bojovnici nebo Rebelku. Právě to jsou podtituly celého kalendáře, který je stvořen dvěma výtvarnicemi, které umí propojit archetypy a vytvořit směr, která inspiruje a hledá v hloubi duše ohromnou ženskou sílu.

Nádherné spojení obrázků elegantních rubínovětmavých barev a textů, kde mezi řádky je řečeno právě to, co potřebujete slyšet. A možná nás kalendář aktivněji povede rokem, ve kterém máme nějaké plány, nebo je plánujeme.

Nebo prostě chceme konečně vystoupit ze spoutaností minulosti a začít žít.

Napadlo mne, že každá žena si může k takovému podpůrnému kalendáři a jeho informacím třeba i dovyložit karty, tak se informace  hezky rozkošatí a pospojují.

Zkusíme to tedy?

Zaujala mne leden a naprosto ikonická věta, kde vše, co uráží vaši duši, máte pustit…  Možná to je tedy začátek celé cesty rokem? To je nutná podmínka k tomu, abyste se na tu cestu vůbec mohla vydat?

Uvidíme, pojďme na to.

Nejprve karta k celému roku 2024: Karta je o strnutí v nevyhovujících situacích, je třeba využít potenciál, který se nabídne a který bychom, v případě toho strnutí, prostě neviděli. Odvaha a to odstřihnutí vyčerpávající minulosti JE NUTNOSTÍ.

A leden? Síla, tedy nejvíc sil dostaneme, nejlepší začátek roku prožijeme, když vyjevíme na povrch naše silné stránky a vyřešíme ty, které nás oslabují. A zase jsme u toho tématu zkraje. Vše, co nás oslabuje, vlastně ano – uráží naši duši – musí pryč!
Tak to bych nazvala ČISTKA ZAČÁTKEM ROKU.  Ale kdoví, co vyjde Vám, třeba to budete mít mnohem hladší….

A co dalšího kalendář nabídne?

Květnová témata...


A každý měsíc překvapí i nádherným obrázkem...


Autorka: Angi Sullins je nespoutaná žena ve službách druhým, které jsou odhodlané povstat. V knihách a na seminářích, při individuálních mentorských setkáních a na svých turné Muse Juice, která se konají po celém světě, bere ženy na cesty sebepoznání, aby vrátily svým životům svobodu a svým srdcím nespoutanost.

Výtvarnice: Sophie Wilkins, plodná a talentovaná výtvarnice působí montrealské i mezinárodní výtvarné scéně a věnuje se umění od roku 2003. Malby obrazů, ilustrace, kinematografie, různé styly tvorby, to vše nás zavádí do rozmarného světa, kde lidé a zvířata splývají, aby vytvořili určitou rovnováhu a dosáhli jednoty. Její díla obývají různé bytosti, které nám připomínají, že každý tvor je pánem svého osudu.

Kalendář vydalo nakladatelství Synergie Publishing, 2023, https://www.synergiepublishing.com/cs/shop/kalendare/000567_nespoutana-zena-kalendar-2024.php




 

Oblíbené příspěvky