Mystická moudrost: Karty pro klidné dny a večery

 


Jsou velmi milé zejména ve chvíli, kdy si je vezmete do ruky podle autorčina návodu. Ponoříte se tak hlouběji a jemněji se dostanete k odpovědím, které hledáte. Jsou to společníci jak pro chvíle, kdy hledáte ty odpovědi, ale i pro chvíle, kdy si chcete jen naladit tu správnou náladu. Každá karta má více významů a v každé situaci může naznačovat něco trošku jiného. V tom se mi velmi osvědčilo pohrát si s kartami delší čas, dát jim více možností odpovídat a pročítat si i knížečku. Na první pohled stačí i informace z karty, ale pro to hlubší povídání je dobré otevřít i knížku.

Je nádherná, přehledná a můžete si v ní i náhodně listovat. Ono totiž i to funguje parádně!

Autorka nás navádí, že než se pustíme do výkladu, máme chvíli meditovat. Uklidnit se, naladit. S tím lze souhlasit, protože tu nejde o karty rázné a nekompromisní, ale budeme hledat až příliš jemná a dobrá řešení a odmítnutí ega a vystresované mysli může být velmi razantní. A je škoda přehlédnout tak užitečnou informaci, jakou může přijmout jen uklidněná mysl.

Dříve či později, jsem si jistá, se dozvíte, že byla to informace správná a vedla dobrým směrem.

Zkusme si to. Zmínka o meditaci je totiž velmi zajímavá!

KDYŽ SI VYTÁHNEME KARTU JEN TAK…
Narychlo a v nepohodě… Vážka. Žij naplno.

KDYŽ SI VYTÁHNEME KARTU PO ZKLIDNĚNÍ, MEDITACI

Delfín… hoď chmury za hlavu.

Je to samozřejmě jen malý příklad, ale můžeme si všimnout, že obě informace se doplňují. V žití naplno pomůže hodit chmury za hlavu. Lze předpokládat, že chmury jsou závažnějším problémem než se na povrchu zdá a je nich stopa moudrosti. Překonáme je tím, že k nim přistoupíme moudře, poučeně, dospěle.

A tak si o delfínech také přečteme:

Delfín vám díky svým duchovním schopnostem dokáže pozvednout náladu svou přátelskou, hravou povahou. Unikněte stresu všedního života tím, že se více uvolníte a budete se více věnovat tomu, co vás těší. Dejte průchod své kreativitě a užívejte svou energii produktivním způsobem. Snažte se netrápit věcmi, které nemůžete ovlivnit. Takové starosti se mohou stát návykem,  a když  zaujmete uvolněnější přístup, bude se vám lépe dařit odolávat stresu a dosáhnout většího klidu a spokojenosti.

A ta poslední věta, do kamene tesat.

Návyk dělat si s něčím starosti brzdí rozběh do života.


Mystická moudrost je karetní sada, která může velmi dobře být ryze důvěrným rádce, sadou, která si brzy vsákne váš osobní otisk, bude s vámi souznít a odpovídat stále přesněji. Tedy, slibuje autorka… a je krásné jí věřit, protože přesně po tom prostě toužíme…

Vydalo nakladatelství Synergie Publishing, 2023, www.synergiepublishing.com

Oblíbené příspěvky