Dušičkový čas PODLE TAROTU ANDĚLSKÉ MOUDROSTI – Co si vytáhnout z minulosti?


Dušičkový čas je mlhavý, temný, hluboký a přivádí nás k minulosti. Možná právě ve vzpomínkách máme  nalézt něco, co nám  pomůže přežít zimu, objevit zlato, které s jarem  zasadíme. Zásadní uvědomění a často i zvláštní náhody, to vše se pak děje v čase listopadovém… Vezmeme si k ruce Tarot Andělské moudrosti, který je jemný a hluboký a do minulosti zavádí velmi často, a zeptáme se na každé znamení zvěrokruhu.

Beran

Uvědomte si zázračnou příležitost. Chybí pointa. Vyrušení z každodenního života. Ztraceni ve vlastním světě. Prostě si máte v životě udělat pořádek, zamyslet se, nepodporovat další životní chaos. Možná právě srovnat tu minulost a neomílat stále to staré dokola.

Býk

Příliš tvrdá práce nebo více zaměstnání. Potřeba vnést do života rovnováhu. Vyvažování. Dvojka mincí je o tom, že chtě nechtě bude minulost chtít nějaký váš názor, vyjádření. Své místo. Nejlépe to vyřešíte, když budete naslouchat a brát v potaz následky do budoucnosti.

Blíženci

Rozhodný. Soustředěný. Cílevědomý. Rytíř mečů je o prozkoumávání možností a o událostech, které se dějí velkou rychlostí.  A máte se nechat vést rozumem. A tedy asi i tím, abyste nevstupovali podruhé do stejné řeky a raději se vrhli do něčeho odvážného!

Rak

Velekněžka je o moudrosti a jemnosti. Meditujte a ve svém nitru najdete talenty, dary, není to čas k činům, ale odpočinku. Tak pečlivě a jemně zkoumejte, ponořte se do dušičkových mlh a nechte tu moudrost k sobě přijít samu od sebe.

Lev

Dlouhodobé plánování. Bohatství z minulých rozhodnutí. Vám jednoznačně v tomto čase přijde nějaký výsledek z minulosti, který budete muset vidět, posoudit a naložit s ním tak, aby v budoucnosti… z něj také něco bylo. Při rozhodování jak dál buďte trpěliví, říká ještě karta.

Panna

Vášnivý. Sebevědomý. Charismatický. Buďte soustředění, vážný vztah. Budete patrně řešit vážné věci a chce to pevné zacílení. Udělejte to, co musíte. Co víte, že musíte. Něco, k čemu vás to táhne již delší čas a může to mít souvislost se staráním se o druhé.

Váhy

Mnoho důvodů k oslavám. Vyjádřete vděčnost. To hezké vám přijde, když se rázněji k něčemu postavíte, rozhodnete se. Nenecháte se obalamutit. Uděláte něco pro sebe, konečně… čas dumání a zpomalení je pro vás oslavný, když si obeženete svou ohrádku a v ní na chvíli spočinete k odpočinku.



Štír

Děti nebo dětství. Přehodnocení starých časů nebo plánů. Obejměte své vnitřní dítě. Vracení se věcí, lidí, vzpomínek i divokých snů z minulosti.  Co s nimi? Máte je dobře pochopit a vnést nějakým způsobem do budoucích plánů. Na odžité minulosti, či na milované minulosti, postavit budoucnost.

Střelec

Romantika. Zamilovat se. Láska k umění a situace, ze kterých se vám rozbuší srdce. A kde na ně narazíte? Společenské pozvánky nebo akce, tam, kam vás zavede intuice. Máte citlivý a milovaný čas, tak pozvěte někoho… nebo se nechte pozvat. Víc asi nepotřebujete. Jen pohladit na duši.

Kozoroh

Opylování. Všímejte si nových myšlenek a nápadů, protože jsou to semínka, která brzy rozkvetou do dalších příležitostí a projektů.  Vzdejte to bez boje… nevyčerpávejte se někde. A zaměřte pozornost na ozdravení  půdy, nová semínka, výživu a zcela nové začátky.

Vodnář

Jemný dotek. Buďte k sobě jemní a laskaví, jako když vás po kůži jemně hladí pírko. Tyto věci, to naučení se být k sobě hodný, k vám přijde formou snů, něžných unavených okamžiků a v podobě milých lidí. Naslouchejte té potřebě odpočinku a buďte k sobě něžní.

Ryby

Nadšení, optimismus, dělejte věci, které vás naplňují vášní. K těm se obracejte ve vzpomínkách a plánujte díky nim budoucnost. Možná vás to má dokonce trochu nabudit k snílkovství a udělání něčeho, co je trochu bláznivé a moc jste to chtěli. Nadechněte se a udělejte si radost.

Karty: www.synergiepublishing.com

Oblíbené příspěvky