Ellen Vallandares: Karty kolibříků


Nádherné karty nesoucí výtečné zprávy
. Kolibříci prostě nemůžou zklamat a  já bych je viděla jako takové víkendové kartičky, kdy si chcete udělat dobře, mít radost a nad něčím hezkým se zasnít. Mají nás inspirovat k tomu najít do, k čemu jsme předurčeni a pomoci nám  na naší cestě hledání. Sebe, svých cílů, štěstí, čehokoliv.

Moudrost čerpají z vytrvalosti, tedy čekejte často úkoly, které vám zadají jako úkoly leč mile řečené, ale nemusí být úplně lehké a vyžadují docela píli a oddanost. Sobě? Možná…

Jsou výtečné, když hledáme sebehodnotu, protože jsou hladivé a boří ty ošklivé hranice a zdi, které si kolem sebe často stavíme kvůli přesvědčením zvenčí a ošklivým slovům, která přichází od ostatních lidí.

Kolibříci pohladí.

Karty učí vytrvalosti?

Vůbec bych se nebála doporučit karty ve chvíli, kdy potřebujete probudit vytrvalost a nastoupit na nějakou cestu, která potřebuje delší čas. Nová terapie, nová rozhodnutí, nový životní styl, nové smýšlení o sobě, odstraňování traumat, k tomu všemu může být sada Karty kolibříků přidána jako pocukrování na dort. Ano, nebojím se říci, že jsou to karty sladké a líbivé.

Zkusme si vytáhnout tři a podívat se, co se na nich píše.

Strnulost – nechte odpočinou svá unavená křídla a načerpejte energii pro další let.

Jemný dotek – buďte k sobě jemní a laskaví, jako když vás po kůži jemně hladí pírko.

Mateřská láska – jste pod milujícími a ochranitelskými křídly.

Ach, nemůže to sedět víc. Tak třeba i vám. A tady vidíte, s jakou krásou se budete s těmito kartami setkávat. S jakou hladivostí. Jsou skvělé před spaním, nebo po probuzení.

Jsou nádherné...


a nádherný fialový ořez. Jako peří kolibříka!

O autorkách

Ellen Valladares žije na Floridě, je vizionářka, přednáší a pořádá meditační a andělské workshopy a napsala už řadu knih. Miluje magii kolibříků a zastává názor, že každý má svého kolibříka, který je jeho malým andělem strážným a rádcem.

Yasmeen Westwood je anglická ilustrátorka a fotografka a se svými ilustracemi a kartami byla již několikrát mezinárodně oceněna. Do kolibříků dala jemnost a pohyb, karty tak doslova zní a dýchají zastaveným okamžikem.

Vydalo nakladatelství Synergie Publishing SE, www.synergiepublishing.com, 2023

Oblíbené příspěvky