PRAKTICKÁ moudrost tarotu aneb karty, se kterými se naučíte všechno a rychle

Možná vůbec není přehnané říct, že tato malá karetní sada je perfektním začátkem pro každé učení se tarotu. Obrázek i stručný výstižný text, který vás zavede minimálně do základu nebo do jedné výrazné části každé karty. Téměř okamžitě tak získáte odpověď, kterou hledáte, zároveň máte možnost si kartami jen tak listovat a učit se jednotlivé významy.

Ony jsou tak logické. Tak související. A budete-li hledat odpovědi v návaznostech na vaše otázky, tím více vám budou přicházet další a další významy karet.

Užitečnost textu i obrázku

Kromě obrázku tu máte i ve zkratce užitečný text, který navodí atmosféru, přinese ty správné otázky i odpovědi  a donutí vás téměř okamžitě se nad svou otázkou zamyslet tím nejlepším a nejefektivnějším způsobem. Někdy platí, že méně je více - a tady to platí dvojnásob!

Praktická moudrost tarotu jsou karty malého formátu, které jsou ale velké svou funkcí.

Naučíte se.

Uvidíte.

Přečtete si.

A zrelaxujete si duši. To především.

Někdy mi přišlo, že karty obsahují velmi šikovně celý význam karty. Jindy jsem měla dojem, že jsme zaměřeni na zajímavou drobnost či aspekt, který na první pohled není úplně vidět, ale "jejda, tohle umí kápnout do noty, to je trefa do černého!"

Až puntičkářské výklady

Snad to dělá krásný tvar, grafické zpracování, které je jako podle pravítka, nebo vůbec ta možnost vyložit si obrázkovou i textovou informaci, ale výklady na mne působily vždycky až puntičkářským zpracováním. A to se mi líbilo. Můžete si skládat karty vedle sebe, pod sebou  i nad sebe a stále máte dokonalý přehled na jedno podívání. Přesto z praxe mohu říci, že úplně nejvíc vyhovují těm krátkým výkladům na jednu kartu ve chvíli, kdy se chcete o každé jednotlivé kartě co nejvíc naučit. Nacítit si ji a také si prostě přečíst, co všechno by ještě k tomuto tématu stálo za zamyšlení.

Vydalo nakladatelství Synergie Publishing SE, www.synergiepublishing.com

Oblíbené příspěvky