Anna Stark: Karty posvátného světla


Karty mají prohlubovat spojení s vesmírem, vlastní duší a pomoci nám pochopit a zintenzivnit intuici. Pomocníkem pro toto vše se vám stanou obrázky, doslova magicky prostoupené světlem a efekty, ale také intuitivně tvořené afirmace a symbolika vyšších duchovních bytostí. Je-li vám toto všechno blízké a přesně tušíte, že něco takového potřebujete, Karty posvátného Světla jsou pro vás ty pravé.

Nádherné karty i barevná knížečka

Parádní překvapení je v podobě knížečky, která je barevná! Barevný tisk z ní tvoří příjemné dívání a rozhodně zlepšuje přehlednost všech informací. Karty jsou potom také lehce popsány, základním významem, názvem a pak klíčovými větami nebo slovy, které nakonec občas úplně stačí k dokonalému výkladu.

Právě tu jsem často měla pocit, že čím méně, tím více…

Například

Posvátný prostor… jemná modravá karta se symbolikou nevinnosti a oddanosti novému.

A větičky pod ní:

„Pozitivní výsledek. Jasnost. Šťastná přitažlivost. Odstranění překážek.“

Jak dokonalé! Najednou mi došlo, že posvátný prostor nemusí být jen něco, co tvořím záměrně s nějakou symbolikou nebo ceremonií, ale v tomto případě tento prostor tvoří možná osud sám. Možná se utvoří tím, že mi přijde v mé věci do života dobrý výsledek.

Že zažiju dobrou náhodu.

Že se potkám s někým, kdo mne hezky ovlivní.

Že se stane to, že z mého života odejdou překážky.

A to všechno vytvoří praktický i teoretický, mentální i hmotný nový prostor. Posvátný prostor.

...........................

Práce s těmito kartami je různorodá. A ač na první pohled mohou vypadat jako velmi duchovně založené, popisky a symbolika významů bude vyhovovat i pragmatičtěji smýšlejícím lidem a vůbec mne nenapadá, s čím by nemohly poradit. Jsou prostě skvělé.

Jemné i praktické.



O autorech: Anna Stark je intuitivní autorka karet, milující dávné vědění. Ilustrátorka Selena Moon miluje kreativitu a vyžívá se v jednoduchém vyjádření umění. Karty posvátného Světla jsou jejich nádherným společným dílem.

Vydalo nakladatelství Synergie Publishing, 2023, www.synergiepublishing.com

Oblíbené příspěvky