ÚNOR podle Orákula 7 energií


Zkusme se podívat na tyto úžasné karty a jen tak… co třeba ÚNOR? Jaký bude, jaká bude jeho největší šance a síla, kterou máme využít?

Dvě kartičky:

Radostná motivace: Patří do souboru karet ohně, tedy trochu extrémních záležitostí. Můžeme tedy těžit z toho, že nás něco extrémně nadchne, nebo tu konkrétní situaci budeme prožívat až vyhroceným způsobem. S radostnou motivací  se pak máme zaměřit na znalost vlastních motivů, uvědomit si, co nás pohání k dosahování vlastních cílů… a svou pozornost vnímat jako směr, který je spojen s našimi záměry.

Vyplatí se tedy zrevidovat, kam směřujeme svou pozornost – protože tam to směřuje.

Můžeme se být cítěni poháněni kupředu, nebo nuceni si odpovídat na otázku, jestli skutečně chceme tam, kam kráčíme. Co udělat jinak, abychom se cítili lépe?


 Krásný únor!

„Když budeš stále rozmrzelá, bude svět kolem tebe rozmrzelost jen podporovat.“

„…takže pokud si nejsi jistá svým motivem, i tvůj výsledek bude nejistý.“

TEDY SLEDUJME V ÚNORU, CO NÁS PLNÍ (PŘEKVAPIVÝM) NADŠENÍM. A zvažme, kde máme dobré zkušenosti, k čemu jsme dozráli a jestli tu není příležitost toto využít.

Magie Země: Patří do souboru karet Země, stability a zázemí. Toto hledejme, klid v přírodě, samotu, tichost a hledat to spojení nejen se se Zemí, ale také se vším, co je kolem nás.

„Vše, čím jsi, jak se rozvíjíš a jak uskutečňuješ své sny, to vše se nejdříve rodí pod povrchem a teprve potom se projeví jako myšlenka či záměr…“

Máme důvěřovat času a tomu, že naše záměry dostávají tu pravou sílu a vyčkávají na ten správný okamžik.

Tak co si budeme povídat, tohle je to správné naladění na ZAČÁTEK JARA… každoročně nejen na letošní únor.

O autorovi: Colette Baron-Reid je mezinárodně uznávanou spisovatelkou, duchovní léčitelkou a médiem. Založil a vede vzdělávací platformy. Svůj čas tráví střídavě v USA a Kanadě s manželem a třemi roztomilými pomeraniany. Vydalo nakladatelství Synergie, 2022 https://www.synergiepublishing.com/cs/shop/karty/vykladacky/000552_orakulum-7-energii.php

Oblíbené příspěvky