Alana Fairchild: Posvátné rebelky


Cítíš, že se potřebuješ VYMANIT? Posvátné rebelky ty pravé. Možná právě cítíš, že nezapadáš. Možná nikdy nezapadáš. Proto se často cítíš osaměle nebo frustrovaně. Úkolem pak je opravdu nezapadat, vzdorovat, jít proti proudu. Rozsáhlé třístránkové psaní v příručce vás pak provede doslova duší člověka, který ví, že jeho životní cesta není úplně s proudem, že sní o "ptácích létajících pod vodou". Dostane se vám rady, že právě to jití proti proudu je úlevné, pokud zapadnutí do davu provází únava a úbytek energie.


U každé karty najdete velmi srozumitelné a čtivé texty, které jsem si sama pro sebe nazvala "ponořením se do duše této situace". A musím říci, že je to jedna z mála knih, ze kterých si ráda čtu - a na konci najdete pak ještě odstavec s názvem Proces léčení, což je malý návod na to, jak se ponořit do fantazijní uklidňující až meditativní představy a uvolnit tak tělo v atmosféře kartičky, kterou jsme si vytáhli.

KARTY PRO DLOUHÉ POVÍDÁNÍ

Vynikající karty mají obrovskou výhodu ve velké plnosti informací, vjemů a takového náboje, který v sobě mají. Každá karta je plná akce, nápadu, návodu, jak se prodrat ke své duši, ke svým plánům, k tomu, co vlastně chcete.



Každá karta obsahuje vzorec lidského chování nebo myšlení, který bych nazvala "vzdejte se toho špatného a zvrhlého v sobě a sakra žijte!"

A to už zadrnká na strunku úplně každému, kdo z  jakéhokoliv důvodu sáhne po kartách s jistým nádechem "rebelie".

I když je to spíše odvaha k žití.

Vhodné tedy pro každého, kdo:

  • bojuje se stíny minulosti, vymaňuje se z vzorců minulosti
  • mění svou osobnost, protože se cítí svázaný, traumatizovaný výchovou
  • chce vyrazit za svými smělými plány, ale potřebuje s pomocí udělat první krok

Karty Posvátné rebelky jsou jako podaná ruka. Ruka, která vámi rovnou zatřese a ukáže naprosto přesně někam do budoucnosti - tudy jdi!!!

Tak přesné, tak jasné!

Ale nemyslete si, že jsou manipulativní, tak názorné plány od nich nečekejte, protože jejich ukázání vpřed je spíše v rovině duševního naladění, které si máte přivodit, aby se vám rozsvítilo a věděli jste přesně, kudy jít.


Nebo kudy na to, abyste časem mohli najít svou vlastní cestu.

Výborné karty pro rozbíjení špatných životních návyků, myšlenkových vzorců a všeho, čím si pomyslně šlapeme po štěstí...

Vydalo nakladatelství Synergie Publihing SE, 2021, www.synergiepublishing.com

Oblíbené příspěvky