Michelle A. Motuzas: Šamanské léčení

 


Šamanské přírodní symboly nám mají pomoci poznat naši energii, provést nás vlastními obavami ke konstruktivnímu řešení nebo odhalit falešná přesvědčení a najít ta, která s námi doopravdy souzní. S těmito kartami se hloubkami dostanete tam, kam potřebujete a je to příjemná cesta. Šamanská energie je vždy zakryta tajemstvím a může být pro někoho děsivá, což jsem tady ale nevnímala. Ale v těchto kartách se snad i díky zajímavému ilustrovanému pojetí stává dobře průhlednou a nechávající každému jeho vlastní intuitivní hlas. Je tím jemným, čím by měla být podle autorky, napojení se na energii všeho živého. Karty probouzí intuici, ale až po delším zahledění se, ovšem texty v knížečce jsou ještě hladivějším čtení a rozhodně doporučuji jím začít.

Naladí. Poznáte chuť karet, to jak promlouvají.

Jak se spojují, protože už jen při samotném čtení se některé informace začínají spojovat v pevný řetěz souvislostí. V samotném výkladu můžete postupovat po svém, ale tady se mi líbily návrhy autorky, výklady na tři a na pět karet. Pro prvotní seznámení jsou ideální – a překvapily mne svou upřímností a hloubkou, do které šly.

Zákon přitažlivosti

Jednotlivá zvířata nebo situace mají svou vlastní vibraci. Podobné přitahuje podobné, říká se. A tak si to můžete rovnou na sobě vyzkoušet. Musím říci, že výklad se podobal až nápadně tomu, co jsem tušila, ale co bylo překryto strachem nebo jakousi mlhou, která ale neměla nic společného s tím, nač jsem se ptala.

Můžete si vytáhnout i jen jednu kartu:

Uzemnění

„Těla lidí pocházejí ze Země. Odvádět nepříjemné pocity nebo energie Země je nám přirozené – obdobně jako elektrické uzemnění. Protože je však v našich moderních životech tolik věcí, které narušují naše spojení se Stvořitelem, tíhneme často k „falešnému uzemňování“. Přejídání, kouření, alkohol a rekreační drogy – to jsou obvyklé způsoby, k nimž se někteří uchylují. Tyto prostředky jsou pozemské, země to však není. Nejde o skutečné uzemnění a nemůže proto obstát. Nevydrží. Dopadne to jako s většinou prožitků, které jsou falešné – potřebujeme jich více a více, abychom dosáhli téhož účinku.

Abyste se dokázali skutečně napojit na Zemi a Stvořitele, cvičte se ve vědomém energetickém spojení se Zemí. Energii byste neměli získávat ze svého okolí, nýbrž přímo z božského zdroje.  Toho dosáhnete meditací, prací s energií a vědomou pozorností. Najděte si způsob, který vám vyhovuje, a ten praktikujte. Tato karta vypovídá o tom, že byste se měli porozhlédnout, zda v některých oblastech svého života neuplatňujete falešné uzemňování jako nástroj ke zvládání situací.“

Jak na vás působí text? Jak obrázky?

Jsou to ty pravé karty pro vás?

O autorce:

Michaela A. Motuzas je intuitivní umělkyně, která do svých děl vkládá pestrou energii, jež má každého dovést k jeho vlastní tvořivosti, jež pro něj bude léčivá. Karty jsou pak pěkným spojením moudrosti a umění. Je autorkou několika karetních sad s přírodní a šamanskou tématikou.

Vydalo nakladatelství Synergie Publishing, SE, 2021, www.synergiepublishing.com

Oblíbené příspěvky