Tajný jazyk světla: Melodické karty pro to nejlepší naladění pro tvoření

 Hledáte karty, které budou dobrými průvodci pro proces tvoření, k umělecké činnosti, k ladění se na životní, pracovní vize a pro hledání těch nejlepších cest pro vaše úspěšné cíle?

Takové naladění mají kartičky Tajný jazyk světla.

Jsou skvělou podporou!

Světlo, o kterém je v celém balíčku řeč, si lze představit jako volání daru duše.

Autorka pracovala s posvátnou geometrií, s hudbou, zvuky i vibracemi. To vše je znát z obrázků, ale pak i z textů, které se občas linou doslova jako andělská hudba. Musíte hledat mezi řádky, nebo na sebe jen nechat působit jejich slova.

Najdete tu i mnoho zcela praktických rad, které z toho všeho vzchází, takže nemusíte mít strach, že nejste-li schopni se úplně naladit, přijdete o své poselství. 

Ale jsou to zrovna karty, u kterých bych si i ráda zapsala jejich poselství a za nějaký čas se k němu vrátila, mnohokrát jsem měla pocit, že mluví nadčasově, že část informací nejsme jako příjemci ještě schopni úplně vstřebat - protože jsme například na začátku své tvořivé cesty. O dva krůčky dál nám už něco podřeknutého na začátku, začne dávat větší smysl.

Čtení knihy i rozkládání karet nám otvírá cestu k posvátné moudrosti duše.


Jsou spíše karty ladící.... 

Ladící náladu.

Rozpoložení, city a pak i myšlenky.
A díky těmto myšlenkám snáze poskládáme PLÁNY A UDĚLÁME PRVNÍ KROKY. 


Knížka pak přinese promluvu dobrého přítele, který vám pošeptá do ouška přesně to, co potřebujete slyšet.

O autorech: Potřebujete jít za  novou touhou tvořit a žít a nevíte, kde leží? Denise Jarvie právě pro takové chvíle vytvořila tyto karty a naladila se na všechny barvy duchovních i praktických poselství. Obrazy Daniela Holemana prohlubují zážitek, budí důvěru a relaxační pocit.

Vydalo nakladatelství Synergie, 2022, www.synergiepublishing.com



Oblíbené příspěvky