Alana Fairchild: Karty bohyně ISIS


Karty této vládkyně nebes a božské královny jsou inspirující svou zvláštní egyptskou atmosférou a snad i tajuplným jazykem, kterým promlouvají jak obrázky, tak i knížečka ke kartám přiložená. Nejsou to přímé, jasné a úderné karty srozumitelné vždy a všude, ale hodí se pro jemné zasnění se, pro hluboké putování duší, událostmi a vůbec tématy, které chcete řešit.

A kdo miluje tu okrovou egyptskou atmosféru, ten se zamiluje i do těchto karet.

Dva hlavní vjemy, smím se podělit?

Síla a moudrost: Pro koho?

Jste-li zaměřeni na léčení, vnímání energií, na bádání v sobě samých a v historii. Jste-li z těch, kdož chtějí vystoupit z temnoty a najít svoji sílu a moudrost. Jsou to karty, které probudí sebevědomí, které dle mého ale nebude pramenit ani tak z reálného prožívání nebo z toho, co máte  nyní v rukou, ale z čehosi, co probudíte ve svém nitru. Moudrost z minulosti zrozená. Moudrost a síla odněkud, kde jsou ve vašich buňkách uloženi předkové, minulost a možná i moudrost celého lidstva.

Osvobození, které karty nesou, nejlépe budou vnímat lidé, kteří se hledají a ví, že se jim moc nechce nacházet pravdu ve všedním dni, že potřebují hlouběji, jinam… do jiných sfér. A pak tyto karty mluví jasně, věcně a láskyplně.

Nahlédnutí do božského života: Probouzí se soucit

Milujete-li egyptskou tématiku a všechna ta božstva a jejich tajemství, pak si také přijdete na své. Nejen tím, že se kolem každé karty rozprostře doslova aura slov a pocitů jako z egyptské pyramidy, ale také tím, že dostanete možnost nahlédnout do přemýšlení bohů. Do jejich pocitů. Dostanete možnost zacítit jako oni. Napojit se na tu moudrost, chcete-li.

Jsme zase trošku u toho prvního odstavečku, ale ve výsledku, když se na to vše naladím.

Někoho karty neosloví… a chápu.

Někoho karty ohromí, ale pak v sobě musí mít kus té staré božské magie, nebo pro ni mít slabost… a pak chápu.

Rozhodně jsou to karty graficky NÁDHERNĚ ZPRACOVANÉ.  A patří k těm, které doslova září a zdobí všude tam, kam přijdou.
A kdo jim navíc plně porozumí, ten má v rukou doslova poklad.

Vydalo nakladatelství Synergie, 2021, www.synergiepublishing.com

Oblíbené příspěvky