Colette Baron-Reid: Orákulum bohyní

 


Sada karet vytvořená autorkou Colette Baron-Reid v tvůrčí vášni hořící touhou vyjádřit energie bohyní celého světa po svém a zároveň v celém pojetí zohlednit i spirituální posun lidstva. Prostě nově! A přitom tak, jak to umí jen Colette! Takže kdo zná  její karty, asi už tuší, čeho se dočká. Já jen dodám, že zpracování je stručné, ale jasné. Nejsou kolem žádná nevýrazná slova a bohyně k vám mluví, sdělují nějakou svou pravdu, svou sílu, své poselství své osobnosti – a to jsou ty chvíle, kdy tu a tam je vhodno s některou souznít, protože  nám to může přinést něco dobrého do života.

V každém z nás je kousek té bohyně, každý z nás má někdy touhu ničit, nebo musí něco zničit, aby se mohlo něco posunout dál. Jsme pečující, jsme odvážné i toužíme jít do sebe samých a chvíli se izolovat od světa. I když to je ryze ženská energie, tak možná i proto, že karty samy v šedavém vydání působí neutrálně, vůbec bych se nebála vzít je i pro záležitosti ryze mužské. Tím víc vynikne ta odvaha, která je spojena se soucitem, něhou a s hlubokým pochopením. Popravdě, pořádný výklad těmito kartami může způsobit ještě pořádnější implozi, výbuch do sebe samých. Protože právě v tu chvíli poznáte sebe – a pak tedy i víte, koho chcete k sobě.

„Lidská říše má dvě křídla – jedním jsou ženy, druhým muži: I pták dokáže vzlétnout, teprve až když  jsou obě křídla stejně rozvinutá….“



Tak… a toto se mi zakouslo do duše a zůstalo to tam po celou dobu hledání cesty k Orákulu bohyní. Snad proto jsem neustále měla pocit, že karty ve mne nastolují rovnováhu. A nebolí, nikde jsem necítila velké zdvihy prstem ani tresty, ale naopak, obrovskou podporu a soucit se sebou samotnou i v oblastech, které jsou doprovázeny velkou bolestí.

Proto bych asi za sebe doporučila Orákulum bohyní pro výklady, v nichž potřebujete najít hluboký soucit se sebou, být na sebe hodní… a v tom stavu se pak teprve rozhodovat, co dál. I s tím karty pomohou, ale je možné, že jsou schopny provést nás různými fázemi života.

A doporučuji přečíst si i zajímavé povídání o tvoření karet, které autorka napsala do malé knížečky. Jak s jednotlivými bohyněmi pracovala, jak si ji i jedna našla… Dalo to celému dílu nádech vděčnosti, protože jsem věděla, jak moc si s tím autorka dala práci a jaký kus jejího tvůrčího života držím v rukou.

Tak vejměme… dámy (ale i pánové…)….



Karty Orákulum bohyní nás navedou:

-          Vyladí… navedou

-          Posílí… dovedou k pochopení minulosti nebo otázky, na kterou se ptáte

Obě tyto oblasti jsou vždy podrobně popsány v knížce, což přináší nádherné pochopení výkladu.



Collete Baron-Reid je světově uznávaná expertka na vykládací karty, vytvořila v tomto balíčku most mezi mystikou bohyní a pozemským životem. 52 karet pro vás… 52 různých přátelských výpovědí od vnitřních žen, které nosíme v sobě.

Oblíbené příspěvky