Speciál Úplněk v Blížencích: Na jaké informace si dát pozor?


Nastražit ouška, očka a všechny radary našeho těla i duše. Období předvánočního úplňku v Blížencích k nám bude promlouvat velice silně prostřednictvím informací, které by bylo záhodno opravdu využít. Dobré i špatné. Tužby i do extrému vyvedené únavy, nenálady.

Aby bylo všechno dokonalé, podíváme se ve speciálu na karty Magický měsíc a vytáhneme si pro každé znamení jednu.

Čemu věnovat mimořádnou pozornost o tomto víkendu?

Berani: Všemu, kde osud dává najevo, že je proces v závěru. Že takhle to dál už nejde… protože asi fakt nejde…

Býci: Všemu, co Vás nutí být v souladu s duší, nebo duše s tělem a praktičností. Život musí fungovat, nebuďte tvrdí, nebuďte hlavou v oblacích – hezky mezi.

Blíženci: Vaše sny potřebují praktický plán. Věnujte se tedy praktické stránce práce, života, plánů… a berte vše, co se nabízí jako praktické řešení!

Raci: Přestaňte spěchat a vydechněte si. Zvolněte tam, kde se cítíte přepjatí, strhaní. Je to potřeba.

Lvi: Nic není ještě pevně dáno. Pozorně vyslechněte osud a berte v potaz úplně všechny fakta a informace, které se na vás vysypou. Budou mít ještě v budoucnu své slovo…. Hlavně nyní nedělejte unáhlené závěry.

Panny: Očekávejte mohutné změny. Vnímejte to, co mění vaše plány od základu. Možná na tom něco je… možná to má pravdu.

Váhy: Osobní záležitost spěje k vyřešení. Směr a fakt, že je to vyřešeno Vám přinese srdce. Pocítíte to, že je dokonáno…

Štíři: Vaše odhodlání prochází zkouškou. Vnímejte to, co by se vám líbilo, ale… protože to „ale“ tam vůbec nemusí být?

Střelci: Energie nabírá na tempu. Vnímejte tedy to, co vás posouvá kupředu a co roste. To bude růst dál!



Kozorozi: Vaše sny potřebují praktický plán. Kde jste nyní tvrdohlaví, že toho dosáhnete? Tak se snažte, dívejte se, pomocná ruka je možná nadosah! Nevzdávejte vůbec nic.

Vodnáři: Výsledek bude oboustranně prospěšný. Všímejte si všeho, co nese užitek nejen vám, ale i druhým. Dary, nabídky, počátky s tímto nádechem jsou počátky něčeho většího.

Ryby: Blíží se konec náročného období. Berte s povděkem všechny úlevné věci, začátky a věřte informacím nesoucí úlevu zakončení plánů a životních cyklů.

Konstelace a fáze Měsíce mají nesmírný vliv na náš každodenní život. Využijme toho a vnímejme ho jako jemnou podporu. Karty také velmi přesně vyjadřují, co která fáze měsíce umocňuje.

 

Oblíbené příspěvky