Lucie Ernestová: Miluj svůj život 2022

 


Miloučký kalendář, který už možná znáte. A jestli ne, je určitě vhodným kandidátem k seznámení. Už několik let tvoří Lucie Ernestová kalendář, obrázky s motivem Miluj svůj život. Citáty, které ke každému měsíci přináší duchovní zastavení, jsou motivovány konceptem Miluj svůj život od Louise L. Hay. Budeme se znovu otevírat lásce, vnímání každého dne, důvěřovat si a postupně řešit různá témata.

Pro rok 2022 to jsou: partnerství, názory, komunikaci, svobodu, své vlastní hranice, komunitu a lidi kolem sebe, pohyb a své pocity štěstí… no je toho dost a znovu to je krásný obraz toho, co nám život nabízí k vylepšování, řešení a prožívání.

Některé téma s námi bude souznít lépe, jiné třeba nebude tolik aktuální.

A jste také zvědavi, čím bude rok 2022 začínat?

Partnerství

Partnerství je jako tanec na hřbetě velryby.
Plujeme stejným směrem za společnou vizí. Zachytáváme se v těžkých chvílích a radujeme se ve společných výskocích. Podporujeme se v sólových výstupech a podržíme se, když někdo z nás uklouzne.

Noříme se do hlubin života přitahováni sílou vztahu a důvěrou. Vydáváme se na cestu s vírou, že společně zvládneme vše, co přijde.

Důvěřuji světu kolem mne a snažím se vidět v něm to dobré. V lidech kolem sebe probouzím laskavost a radost.



Klidně bych toto celé brala jako téma celého roku, co říkáte? Tak ať se vám v květnu mění jen věci k lepšímu....

Ovšem, proč se nepodívat ještě do minulosti...

Co jsme měli letos, v roce 2021? Na začátku roku jsme měli téma pozornosti, měli jsme vnímat měkkost polštáře, křehkost květů, sladkost čokolády, nořit se do samoty a vnímat volání srdce a jeho touhy. A popravdě, přijde mi to jako včera, když jsem si kalendář dávala na zeď. A nebude trvat dlouho, bude tu leden a téma vztahů.

Tak kéž je pro vás příjemné!

A věřte, MILUJ SVŮJ ŽIVOT opravdu funguje!

Všimla jsem si, že často jsou témata opravdu ve shodě s tím, co nám nálada každého ročního období nebo měsíce přináší. A i kdyby ne, vždycky se hodí vědět, že si každý den máme uvědomit svou vlastní moudrost.

Na většinu témat totiž často zapomínáme v běhu všedního dne.

I proto miluju tento kalendář, protože nám připomíná to, co platí… a co je nadějí a živou vodou pro život.

O autorce: Lucie Ernestová: inspirující ilustrátorka, maminka, cestovatelka a objevitelka. Vymýšlí a tvoří nejen obrazy, ale také zábavné a inspirující hry pro děti, které vychází u nás i v zahraničí.  www.duhovakocka.cz, www.lucieernestova.cz

Vydalo nakladatelství Synergie, 2021. https://www.synergiepublishing.com/cs/shop/karty/vykladacky/000518_miluj-svuj-zivot-2022.php

Oblíbené příspěvky