Tosha Silver, Fena Gonzales: Myšlenky hojnosti



Krásných 52 inspiračních karet vám zajistí parádní meditaci před spaním. Nebo mentální přípravu na nový den. Každé ráno k čaji, kávě… a třeba se dozvíte, stejně jako já… že toho dne je dobré vnímat svou individualitu, udělat něco pro sebe
, „nemusí být všechno pro mě stejné jako pro druhé“ a pak bude fajn být chvíli s někým, spolu a dát někomu dar v podobě mé plné pozornosti.

TO zní skoro jako ideální inspirace.

A vy můžete mít jakoukoliv jinou. Kartičky jsou oblé, miloučké, velikostí přesně to ruky a jejich roztomilá barevnost z nich dělá veselé společníky pro jakoukoliv chvíli.

Koneckonců, Fena Gonzalez je dokonale doprovodila obrázky, které zaujmou pozornost. Máte chuť si je prohlížet, tak jsou detailní. A to i přesto, že jsou to kartičky tak maličké. Buddhistické, indické motivy, kočky, motýli, bohyně a všechno to barevné kolem!

Tolik možností, tolik cest aneb když jsou karty malé…

Když jsou karty takto malé, skoro kapesní, skýtá se velké množství způsobů, jak je vykládat. Doslova mne lákaly, abych jich vytáhla co nejvíc a skládala si je do obrazců. Můžete si pak určit, co která strana, nebo část obrazce představuje. A vnímat, jestli v tom není střípek něčeho, co v tuto chvíli potřebujete slyšet, cítit, vnímat, vidět.

Mohla jsem si je různě překládat. Dozvídat se tak, že bych měla bojovat s lpěním, nezdravým a neuctivým vůči sobě… a pak přijde vnuknutí a mír. Klid. Přijde do života důvěra. A také… hojnost.

Zdálo se, že karty mají logické následnosti.

A to z nich činí dobrého společníka. A milujete-li buddhistickou symboliku a hravé mandaly i roztomilé tečkované pečlivé obrázky, jsou to karty přímo pro vás!


Však se pokochejte... 

Nejsilnější dojem? KARTY SKUTEČNĚ PRO KAŽDOU PŘÍLEŽITOST.

Vydány v roce 2022, https://www.synergiepublishing.com/cs/shop/karty/inspiracky/000541_myslenky-hojnosti.php

Oblíbené příspěvky