Cheryl Lee Harnish: Poselství ducha

 



Karty zářivé, jasné, plné světla a ostrých obrázků! Fraktálové výtvarné umění je tak jedinečné, že všechny karty autorky Cheryl Lee Harnish vynikají velmi výrazně v nabídce výkladových karet.  Po Cestě duše tady máme Poselství ducha. Stejné umění, rozšířené významy a mnoho informací navíc.

TIP: Zkuste si obě sady použít pro výklady, je to jako symfonie dvou sourozenců!

Vysoké cíle: NEJPŘESNĚJŠÍ KARTY!

A vysoké cíle jsou splněny! Karty mají promyšlené významy, které skutečně ukazují na základní myšlenkové pochody, na nejčastější způsoby, jakými si stojíme v cestě při různých osobních i životních nebo pracovních výzvách. Jestli pak celý výklad vezmete jako psychologickou cestu naznačenou zcela logicky, nebo vzletně jako cestu ducha, která vám byla vyjevena – to je už na vás. Mě se líbí obě možnosti.

V praxi se osvědčily. Karty do vás vyloženě vidí!

Alespoň to tak vypadá!

A informace se stávají ještě zajímavějšími, když si uděláte výklad na více otázek,  začnete souvisle řešit jeden problém a půjdete do hloubky i v závislosti na tom, co se ve výkladu průběžně dozvíte.

Důležité je ale nejen přijmout informace, ale pokud s vámi souzní, začít podle nich konat.  Ostatně ani cesta autorky k těmto kartám nebyla jednoduchá, ale vyžadovala právě to, co karty učí. Hluboké poselství je jedna věc – ale první kroky ke svým cílům a pevné odhodlání jsou věcí druhou.

A to nám už karty nedají.

Fraktálové obrazy jsou  jasné, ostré a zářivé.

Ale dokáží nám to při dalším výkladu po nějakém čase znovu zopakovat. No vážně… ty karty si snad pamatují, co mi řekly před časem a znovu to bez okolků zdůrazní.

Tak takové  magické karty to jsou!

 Cesta duše - první karty u nás vydané.

Poselství ducha - druhé a krásné....


Oblíbené příspěvky