Magické kočky: náhled do roku 2023 s kartami a naším přitažlivým cílem


Pojďme si společně představit, že v roce následujícím bude mít svůj cíl. Konkrétní. Jasný. Náš...

Jak ho dosáhnout?

Jak si zefektivnit cestu?

Zkusíme si ke kalendáři Magických koček vyložit karty s tímto přitažlivým cílem. A dostaneme tak parádní návod!

Téma snadno poznáme, bude nás to k němu přirozeně přitahovat. Rozechvělé téma. Někdo už půjde do praxe, někdo získá v tomto roce takové znalosti a přípravu spíše teoretickou, že bude připraven v budoucnosti. Ale to jedno téma zcela nové, rostoucí a velmi přitažlivé tu je.

A toto téma s námi tedy bude jako červená nitka! Tak si užijme cestu rokem s Cirem Marcettim jak na kalendáři, tak na kartách (Královský zlatý tarot).

LEDEN Příprava. Vyhlížení. Je dobré udělat si nadhled, upravit pozice, sehnat si k sobě ty pravé lidi a situace, vše si promyslet. Být připraven: osud bude nápomocen, nasype nám do klína nějaké spravedlivé vyrovnání, které se právě tohoto tématu může týkat.

ÚNOR Čekání. Příprava více už zaměřená na to, abychom si lépe vedli. Lépe uměli. Lépe vykročili. Možná musí  něco uzrát, tak se vyvarujte uspěchání. Jasnozřivost, tedy tušíme, víme, jak a kam dál, ale pořád ještě…. Čas je nejlepším přítelem.

BŘEZEN Studuj, pečuj, obhajuj se. Někdo bude zahlcen novými informacemi, chutí se učit, někdo bude muset obhajovat svá rozhodnutí, svou životní cestu, své plány. Je čas se postavit za sebe a trochu vylepšit to, co umíte, jak se stavíte ke světu, kdo jste.

DUBEN Nové začátky jsou tady. Příležitosti! Chyťte je! Náhody. Šťastná setkání. Kouzelné představy a intuitivní vhledy. To vše bude hrát velkou roli. Možná také další příležitost lépe ukázat světu, že něco myslíme vážně. Že jsme připraveni. Připravenost = hravost a ochota přijmout nové!

KVĚTEN Proměna. Definitivně vidíte, do čeho jdete. Vidíte první výsledky a musíte s nimi nějak naložit. Vyplatí se nelpět na starém a vkročit do nového, nyní už je to cítit a vidět nejvíc za celý rok. Uctěte minulost, svou cestu až sem a vejděte se svou zkušeností do světa!

ČERVEN Pochyby, které se vynoří, budou rozpuštěny naší moudrostí, zastavením se, klidem, láskou, vědomím, že moje cesta je zcela originální. A může být jiná od ostatních. Chci se osvobodit a jít za svým. Zkouška starých záležitostí, jestli ještě bolestivě reagujeme na minulost. Čím svobodnější budeš, tím více se dotkneš své moudrosti.

ČERVENEC Nové začátky, podstatně příjemnější! Nepochybujeme, protože je zřejmé, co se za ten rok uvařilo, upeklo a vzniklo. Sem se nyní otvírá nová cesta a je to nad slunce jasné. Začíná nová životní etapa, už něco umím, do něčeho jsme nadšení… a víme, co dál, byť jsou to jen začátky a plány.

SRPEN Osudová setkání, spolupráce. Zaměření na praktickou práci, na výsledky, na snahu a píli.  Tušíte, kam to vede, víte, co dělat. Tak hurá do práce. Silný čas vlivu druhých  lidí nebo situací, které výrazně ve vašem plánu pomáhají.

ZÁŘÍ Přitažlivost nového sílí. Šťastné osudové okamžiky, výsledky, odlepení se od pochybností a vkročení do nového: Obětování minulosti ve prospěch dobře promyšlené budoucnosti. Láskyplná setkání s lidmi i s novými příležitostmi. Velké jednoznačné ANO od života!

ŘÍJEN Nečekaná podpora zvenčí, nové nápady, myšlenky, uvolněné ruce. Cokoliv nyní může náhle zamíchat plány a bude třeba ke změnám přistoupit moudře. Je to čas osvobodit se z minulosti, pochopit minulost a vydat se na cestu, která bude čistší…

LISTOPAD Čas osamění a putování… bude nám dobře dělat přemýšlení, plánování, chuť chápat svůj projekt, své plány a přehodnocovat. Ale také čas, kdy se můžeme znovu vydat svou cestou, za svými nápady. Dobré příležitosti, nazrálé situace – vše se nyní poskládá tak, jak má.

PROSINEC Možná první výsledek. Odvaha něco zkusit, využít v praxi to, co jsme za celý rok tvořili, co jsme se naučili. Něco umíte – nyní to uvidíte, tak toho využijte v praxi, stačí maličko – a bude to velká radost. Buďte na něco hrdí… a plánujte dle toho dál. Zvyšte své cíle. Upravte své vize. Máte v ruce přesně to, co pro své další plány potřebujete.



 

Oblíbené příspěvky