Claudia Lazar, Monika Cordes: 36 x vegetariánské dobroty


Kartičkové kuchařky jsou hit! Právem. Minimálně se s nimi výtečně pracuje v kuchyni. Taková malá kartička totiž nikde nepřekáží. A nedojde k úhoně, když na ni sáhnete zamoučenou rukou.
Nebojte se tu slova "vegetariánský" prosím...!

Masožravcům bych řekla – však se tím jen inspirujte, spousta těch jídel se dá servírovat jako úchvatná luxusní příloha k pořádnému steaku. Vegetariánům bych řekla – ach, tohle si zamilujete. Je neuvěřitelné, kolik receptů z té relativně malé nabídky, 36 kartiček, se tady dá vyndat téměř okamžitě, nebo pocítíte obrovskou touhu je prostě vyzkoušet.

Kdybych ale přece jenom měla, snad s pistolí u hlavy, říct jen jeden, který vyhrál – tak by to asi byly olivové křupky. Anotace:
Udělejte něco pro své zdraví! 36 vegetariánských receptů promění bezmasé vaření v opravdový kulinářský zážitek. Pro každé roční období zde najdete předkrmy, polévky, saláty, hlavní jídla i skvělé dezerty a chutné svačinky a nechybí ani užitečné tipy a zajímavosti o použitých ingrediencích. Ať už potřebujete trochu inspirace do vlastní kuchyně nebo roztomilý dárek, pak jsou tyto karty to pravé! Díky praktické velikosti můžete mít své oblíbené recepty vždycky po ruce.


Kdo vyzkouší tuhle pikantnost k vínu?



Roztomilý dárek! Určitě!
Rozhodně souhlasím s anotací, která tyto kartičky doporučuje jako roztomilý dárek! Tím opravdu neprohloupíte, je to malé, nenáročné a obdarovanému způsobí hodně bezesných nocí, neboť bude neustále přemýšlet, co z kartiček uvaří. Mě takhle nedal spát slaný koláč z růžičkové kapusty, protože by mě snad nikdy nenapadlo dělat růžičkovou kapustu jako slaný koláč. Těsto se dá použít listové, ale nějaké takové lépe vhodné na quiche bych spatřovala ještě jako luxusnější. Ale pro první pokus, budiž listové. Směs růžičkové křupavé a uvnitř měkoučké růžičkové kapusty, brusinek, vlašských ořechů, zalitá zakysanou smetanou a ovoněná muškátem a gorgonzolou – tomu se nedá odolat. Sladkost kapustiček je tak často podceňovaná!

A věřím, že každý si v těchto receptech najde nějakou svoji 13. komnatu, kterou se rozhodne pokořit. Tak schválně, kde ji budete mít Vy.
Že ji mám v růžičkové kapustě jsem tedy netušila!

Anotace:
Udělejte něco pro své zdraví! 36 vegetariánských receptů promění bezmasé vaření v opravdový kulinářský zážitek. Pro každé roční období zde najdete předkrmy, polévky, saláty, hlavní jídla i skvělé dezerty a chutné svačinky a nechybí ani užitečné tipy a zajímavosti o použitých ingrediencích. Ať už potřebujete trochu inspirace do vlastní kuchyně nebo roztomilý dárek, pak jsou tyto karty to pravé!

 Díky praktické velikosti můžete mít své oblíbené recepty vždycky po ruce.



Oblíbené příspěvky